Pohod za življenje 2020

Znotraj našega reda smo se odločili, da se priključimo akciji Pohod za življenje 2020. Ta bo potekala v soboto, 23. maja 2020 ob 11.30 uri v Ljubljani. Namen Pohoda za življenje 2020 je dvigniti zavest o zelo preprostem dejstvu: “Nerojeni otrok je človek.” Na ta način se bomo javno zavzeli za spoštovanje življenja od spočetja naprej ter za otrokom in družini prijazno Slovenijo.

– V okviru tega se podpisuje deklaracija Za življenje, ki jo pripeta spodaj. Preberite jo, podpišite v kolikor se čutite nagovorjene in nanjo opozorite še koga.

Obrazec za podpis Deklaracije Za življenje (klikni na napis) 

Hkrati pa je želja organizatorjev, da bi v okviru priprav na Pohod za nerojene otroke zmolili po eno Zdravo Marijo.  Od leta 1952, ko je bil v Sloveniji legaliziran splav, je življenje izgubilo že 700 000 nerojenih dečkov in deklic. Povabljeni vsi, da se akciji pridružite. Zaradi lažje evidence, koliko molitev je izmoljenih, vas prosimo, da sporočite število na mail molitev.nerojenih@gmail.com. Zraven pripišite še, kdo ste in na kakšen način molite.  K molitvi dodajte tudi spodnje besedilo:

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja