Daruj za hišo ostarelih

Brat Fernando Ventura, misijonar kapucin iz Portugalske, je odgovoren za Banca Latte na Svetem Tomažu in Princu (otoka San Tome in Principe) s strani Vatikana od leta 1999, že od 1988 je v redu Frančiškovih manjših bratov kapucinov.
S skupino prostovoljcev se ukvarja s posebnim projektom, za katerega prosi pomoč OFS z vsega sveta in za frančiškovsko solidarnost, da bi lahko sezidali hišo za ostarele na otoku Princ (Sveti Tomaž in Princ sta nekdanji portugalski koloniji), ki leži blizu zahodne afriške obale, v Gvinejskem zalivu ob ekvatorju.
Hiša, ki stoji sedaj in v kateri oskrbujejo ostarele, je v, milo rečeno, usmiljenja vrednem stanju.

Prosi, da bi mu pomagali pri tem velikanskem delu, ki ga skuša izpeljati. Potrebno je narediti štiri preproste korake:
1. Kliknete na POVEZAVO, da vstopite na stran za donacijo.
2. Darujete toliko, kolikor morete, za uresničitev tega projekta in tako omogočite boljše življenje ostarelim.
3. Posredujete to povezavo našim bratom in sestram OFS v svojem okolju, na pokrajinskem in narodnem nivoju, predvsem pa svojim družinam, prijateljem, župnijam in ljudem, ki so po vašem mnenju vredni zaupanja.
4. Molite in prosite Gospoda za njegov blagoslov pri tem projektu.

Da bo lažje, predlagamo, da prinesete (ali nakažete) denar našemu blagajniku br. Slavku Žižku OFS in ko se bo nekaj nabralo, bo on nakazal vse skupaj br. Fernandu Venturi OFMCap. Za vsak najmanjši dar vam naj Bog v obilju povrne!

V imenu ostarelih v hiši Betanija se vam brat Fernando iz srca zahvaljuje. Prosi vas tudi, da sproti preverjate njihovo stran GoFundMe, na kateri bodo razvidni vedno novi podatki, ki se bodo spreminjali glede na vašo pomoč in velikodušnost bratov in sestra z vsega sveta. Vsak še tako majhen prispevek bo naredil spremembo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja