VOŠČILO

Dragi bratje in sestre,

v teh prazničnih dneh vam iz srca želimo, da bi se med vami in po vas širilo toplo sporočilo novorojenega Deteta Jezusa, sporočilo neskončne Božje ljubezni, miru, velikega veselja in blagoslova. Božič je čas, ko še posebej mislimo na našega Odrešenika, ki se je iz ljubezni do Očeta in človeštva učlovečil, se trudimo postati boljši & želimo širiti ljubezen in radost med svoje bližnje. Za letošnji Božič praznujemo tudi 800-letnico prvih jaslic, ki jih je v votlini blizu kraja Greccio leta 1223 postavil naš serafski oče Frančišek.

Hvala vam za vaše predano služenje, ki ga opravljate v duhu svetega Frančiška. Vaše delo, sočutje in ljubezen do sočloveka namreč prinašata luč in upanje v svet.

Želimo vam blagoslovljen in doživet Božič, v Novem letu 2024 pa naj bo vaša pot polna ljubezni, zaupanja ter notranjega miru. Naj bo vaše življenje bogato s toplino medsebojnih odnosov in naj vam vsak trenutek prinese priložnost za rast in duhovno obogatitev. Bodite še naprej Kristusove lučke, ki v temi razsvetljujejo pot drugim.

Mir in dobro,

brat Jožef Kozel, podpredsednik s sestro Fani Pečar, predsednico

& ostalimi predstavniki Narodnega sveta OFS

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja