Narodni tabor OFS in Festival FO in FRAME – 18. maj 2019

Drage sestre in bratje!

Pokrajinsko bratstvo OFS Ljubljana vas z veseljem vabi na Narodni tabor, ki bo 18. maja 2019 v Škofji Loki. Letos bo združen s Festivalom Frančiškovih otrok in mladine. Na ta dogodek nas vabijo in se ga zares veselijo domačini, sestre in  bratje KB Škofja Loka, bratstva, ki je od lanskega oktobra bogatejše za 16 zagnanih in navdušenih sester in bratov.  Če želite vreči oko na sam program, kliknite na zgornjo fotografijo.

Domačini bodo poskrbeli tudi za usmerjanje in parkiranje pri Športni dvorani Poden (naslov je Podlubnik 1c). Pot pelje mimo avtobusne postaje in desno mimo kapucinskega samostana, na kar vas glavna cesta hitro pripelje do šolskega centra in športne dvorane.

Srečanje bomo začeli s sveto mašo, ki ji bo sledil nagovor zakoncev Čušin. Za otroke pa so sledila kateheza in velika igra. Pri maši bomo pobirali prostovoljne darove za kritje stroškov kosila. Prosimo vas za velikodušnost, saj bomo ostanek darovali za mednarodni projekt, v katerem OFS gradi vodnjake v Afriki (Well4Africa).

Za vas smo skupaj s FRAMO pripravili zanimive delavnice:

– Obisk doma starejših občanov
– Adoracija Najsvetejšega v tišini
– Pogovorna skupina
– Športna delavnica
– Fotografska delavnica
– Ogled Škofje Loke
– EKO delavnica
– Plezalna delavnica in še in še

Prosimo vas, da po krajevnih bratstvih zberete prijave in jih najkasneje do 13. maja 2019 sporočite na naslov prijave@ofs.si ali na telefonsko številko 041 329751. Število udeležencev potrebujemo za organizacijo srečanja.

Povabite tudi prijatelje in vse tiste, ki jim je sveti Frančišek blizu.

 

Veselimo se skupnega druženja in vam želimo mir in dobro.

za PB Ljubljana
Mateja Trajbarič, OFS

 

 

In še pripis za sestre in brate iz mariborske pokrajine:

Na srečanje bo organiziran avtobusni prevoz s štajerskega konca. Prijave se zbirajo do 10. maja 2019 na naslov fani.pecar@rkc.si ali gsm 041/365.-774. Cena prevoza bo okrog  10 evrov. Kraje, kjer bo možno vstopiti na avtobus, in točne ure odhoda bomo sporočili po zbranih prijavah. Predlagamo, da OFS po krajevnih bratstvih, če to zmore, poskrbi vsaj za delno plačilo prevoza za »svoje« Frančiškove otroke in mladino.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja