OBLJUBE ČLANOV FRAME

V Frami Štepanja vas sta Matjaž Vidmar in Mojca Lesnik med sveto mašo izrekla obljubo. Sveto mašo je v kapeli kapucinskega samostana v Ljubljani daroval br. Luka Modic OFMCap, ki je skupaj s. Sabino Głowacz FMM tudi duhovni asistent Frame Štepanja vas. Povezani v molitvi za brata Matjaža, sestro Mojco in celotno Framo.
Vtisi Matjaža Vidmarja po danih obljubah Frami
»V ponedeljek 6. 2. 2023, je bil za naju z Mojco zelo lep in doživetij poln dan. Dala sva obljubo Frančiškovi mladini, pravzaprav Frančiškovi družini, katere del sva. Res je nekaj lepega, ko se vsak pri sebi odloči, da bo dal obljubo, da se bo trudil tako živeti in ustvarjati v vsakdanjem življenju.
Pomembno je, da je vsak od nas dober zgled drugim in se tako vztrajno trudi živeti. Če dobro pomislim, se zavedam, da to pravzaprav sploh ni tako preprosto, ampak je z Božjo pomočjo mogoče in vredno. Vredno je za Boga in za bližnjega. Prav to bogati vsakega izmed nas in naše življenje dela bolj polno in pestro. Z vsako novo odgovornostjo se zavedamo svoje pomembne naloge, ki nam jo je dal naš Gospod in potem je naša naloga kako znamo to udejstvovati.
 
Rad bi rekel celotni Frami še enkrat hvala za vse spodbude in da bodo naju z Mojco še naprej bratje in sestre podpirali v vsakdanjem življenju.
Bog lonaj in vse dobro.«
Draga Mojca in Matej iskrene čestitke. Zelo smo ponosni  da stopata za Jezusom po  vzoru svetega Frančiška.
OFS Slovenije
Več fotografij na:
Tekst: s. Emina Mulalić
Foto: br. Dominik Papež

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja